Търси насочено информация за актюерски новини

петък, 8 юли 2016 г.

Окончателно спиране на инструмента XBRL за предприятия

Европейският орган за застраховане и професионално пенсионно осигуряване (ЕОЗППО) планира да пусне обновена версия на Инструмент за предприятията (T4U), свързани с XBRL отчитането съгласно Платежоспособност II в октомври 2016.
Целта на този последен ъпдейт е в подкрепа на първия пълен цикъл на докладване Платежоспособност II през 2016 година и да се даде на компаниите време да се премине към пазарни решения.
Новата версия ще се основава на версията на XBRL таксономия която ще бъде публикувана на 15 юли 2016 г. Тази версия отразява измененията на делегиран регламент Платежоспособност II , които са свързани с инвестиции в инфраструктурни проекти.ЕОЗППО ще спре поддръжката на инструмента за предприятията от юли 2017.


Първа (бета) версия на T4U е публикувана през декември 2014 г. и от тогава е актуализиран шест пъти. За повече информация: https://goo.gl/mafcDDБГАктюер вече има възможност да предложи цялостни решения във връзка с изчислението и попълване на отчетните форми по платежоспособност 2.

Няма коментари:

Публикуване на коментар